Postări pe Facebook! Cum ar trebui să stea lucrurile pe Facebook

E un motiv de bârfă excelent pentru toți, dar si un mijloc de a ne ține aproape prietenii cu care nu ne putem vedea zilnic, sau de a afla ultimele noutăți în materie de evenimente, promoții și multe alte lucruri. Grupurile sunt si ele foarte utile, pentru că ne putem împărți părerile diverse persoane cu aceleași interese ca noi. Un lucru e cert! Și ca să nu mai lungesc vorba o să o spun pe șleau, deși mulți dintre voi deja sunteți conștienți de asta: Facebook-ul poate avea multe beneficii atunci când reușim să-l folosim cu cap. Cu toate aceste, mulți dintre noi nu știu sau nu vor să îl folosească în scopuri utile. Iată unele dintre cele mai răspândite posturi și cum le privim noi, cei din spatele calculatorului:
despre facebook

Pozele cu mâncarea. Sunt mulți care sunt împotriva acestui lucru, iar aici intervin eu și întreb: de ce? Nu este în niciun caz un conținut indecent, iar oamenii au dreptul să posteze și să împartă experiențe cu cei din listă atâta timp cât ceea ce distribuie se află în limitele decenței. Așa că nu este nimic greșit în a împărți cu prietenii ce ai mâncat la prânz, mai ales dacă este ceva mai sofisticat. Așadar, aprob!

Statusuri cu privire la relația amoroasă. Când vine vorba despre asta, lucrurile sunt puțin mai complicateSau de fapt, dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că totuși e destul de clar că este un lucru deplasat să-ți speli rufele murdare în public. Vrei sfaturi în legătură cu ceea ce ar trebui să faci în anumite situații, foarte bine! Te anunț că există căsuța de chat privat unde poți să-ți întrebi prietenii cei mai buni fără să știe cu toții ce scandal ai prin casă. Dezaprob!

Recomandări de filme. Inițial nu am înțeles mișcarea asta, dar când eu la rândul meu am rămas în pană de idei și am considerat că poate ar trebui să recurg și la asemenea metode, am rămas puțin surprinsă: o grămada sugestii bune care au venit de la persoane neașteptate (câțiva necunoscuți chiar, ca deh am făcut marea greșeala de a da în patima acceptării tuturor cererilor acum câțiva ani când mi-am înființat profilul și nu știam regulile de bază.) Aprob!

Înjurături privind traficul. Aici încă încerc să-mi dau seama de ce parte mă aflu. Într-un fel știu sentimentul că efectiv îți pulsează tâmplele de nervi la ce trafic există prin orașele din țară, dar totuși pledez pentru un limbaj cât de cât civilizat (am zis cât de cât, pentru că încerc să fiu realistă și să nu am așteptări exagerate). Și stiu că e greu și mai poate scăpa un cuvânt foarte urât, dar hai să nu devenim chiar atât de deocheați că poate mai avem și persoane în listă ce nu ar trebui totuși să fie expuse unor asemenea cuvinte colorate?! Deci, încă dezbat.

De selfie nu am să mai zic nimic, pentru că am devenit imună din cauza expunerii exagerate la asemenea lucruri. Așadar, nu sunt nici împotriva, nici pentru, deci până la urmă “lăsați femeile să facă ce vor”, nu?
Advertisement

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comentarii: