Afla cum poti avea reactia floare mov de la Facebook? Ce inseamna de fapt

Astfel, @facebook a adăugat în liniște o reacție "recunoscătoare" peste noapte. Noul emoji este o floare mov. Un pic ciudat pentru ca nu sunt sigura când o să folosesc floarea asta.

Facebook emoticonul de floare mov a atras o mulțime de răspunsuri confuze si foarte mulți utilizatori au fost surprinși dorind să găsească emoticonul purpuriu, împreună cu celelalte șase reacții deja existente ("cum ar fi", "iubire", "wow", "haha", "trist" ") toate numai pentru postari.

Când reacționezi cu emoji de flori la orice postare, poate insemna "mulțumitor", confuzând multe despre ceea ce înseamnă cu adevărat. Deci, oamenii au decis să-i dea propriile lor înțelesuri.

Unii utilizatori au fost mulțumiți de noul emoji, chiar fără să știe ce înseamnă cu adevărat.

Facebook, în cele din urmă, a aruncat o lumină asupra dezvoltării și a clarificat faptul că emoji floare mov, de fapt este o reacție temporară pentru a marca Ziua Mamei care se încadrează în a doua duminică, adica 14 mai, informează The Economic Times.

Poti avea floarea mov copiind emoticonul pe care il voi posta mai jos, utilizati functia de copiere si lipire direct in postare! :)
 
Advertisement

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comentarii: