Uite cum taraie bietul caine pe asfalt, legat de caruta

caine legat de caruta pe asfalt
Foto: stirileprotv
Deci, am ramas fara cuvinte, acest om daca se poate numi asa taraie dupa el un caine. Catelul se pare ca era legat de caruta pe care aceasta o conducea si din cauza vitezei pe care o avea, la un momentdat nu a mai putut tine pasul cu ea si probabil si infometat si epuizat acesta cade pe sosea, unde incepe chinul sau, reporterii Protv l-au gasit pe omul care a facut asta si este din jud Iasi.

La intrebarea reporterilor: de ce nu l-ati urcat in caruta?' acesta a declarat ca avea bagajul la surori si ca animalul mirosea ingrozitor.

Socant este ca dupa ce l-a tarat pe asfalt individul a abandonat cainele intr-o padure, si mai cumplit este ca sa intors tot la poarta lui. Un doctor veterinar l-a luat astazi sa-i ofere ingrijiri acesta a declarat ca: "Prezinta plagi multiple la nivelul membrelor, datorita roaderii de suprafata asfaltului, l-am harnit avea o pofta de mancare foarte pronuntata, cine v-a fi disponibil sa-l adopte este foarte bland nu musca."

Politistii au declansat o ancheta iar individul s-ar putea alege cu dosar penal pentru violenta la adresa animalelor daca va fi gasit vinovat.

Articolul are la baza sursa: stirileprotv
Advertisement

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comentarii: