Advertisement

iUmor sezonul 2 episodul 5 - 30 octombrie 2016, Momente de senzatie din show

In editia de astazi noi talente isi vor debuta numarul pe scena, pentru ca IUMOR! (Sezonul 2 Episodul 5) poate fi urmarit din nou pe micile ecrane.
iUmor sezonul 2 episodul 5

iUmor 30 octombrie 2016
Daca duminica trecuta am avut parte de momente amuzante dar si de unele pline de talent, si in aceasta seara 30.10.2016 in episodul de azi nu vor lipsi din fata juriului, talentele! Pana la urma asta si cauta cei trei jurati, incepand de la Bendeac care de fiecare data cand un concurent il impresioneaza isi declara 'iubirea', pana la Delia care ramane inlacrimata cand un concurent ii aduce amintiri dragi din trecut.

Care sunt urmatorii concurenti din episodul cu numarul 5 de astazi? Este o intrebare la care ne vom putea gasi raspuns numai uitandu-ne la iUmor.

Tot asa data trecuta am avut concurenti care au vrut sa-si depaseasca limitele, fortandu-si norocul crezand ca o sa le vina talentul instat, de la candidati deputati, dresori de animale, mers pe sarma, pana la imitatori de animale.
Dar si juriul nu a fost mai departe, si ei au fost cuprinsi de vraja concurentilor unii dansand cu ei sa doar bucurandu-se impreuna de momentele create.
Acestea fiind deja spuse nu ratati Episodul 5 din 30 octombrie din iUmor sezon 2!
Advertisement

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comentarii: