Copilul roman macinat de griji

Este un subiect delicat ce-l pe care vreau sa il abordez.Insa stim ca traiul romanilor nu e prea bun si e pacat pentru ca ne lovim de griji inca de la liceu.

Am putina ciuda pe copii americani care nu au stresuri prea mari. Scoala e scoala, munca e munca, banu e ban si ei traiesc bine. La noi e diferit, sa poti trai bine trebuie sa ocupi o functie destul de buna.

Si lucrurile se complinca inca de la liceu cand parinti te piseaza la cap sa inveti sa ajungi ceva in viata si sa o duci bine. Si de acum incep grijile,nevoile. Si stai toata ziua sa inveti “ca doar asa ajungi mare” si iti freci cam toata copilaria.

copii frumosi

Si trece si liceul si trebuie sa iti alegi o cariera in viata si clar in romania nu prea poti sa faci ce iti place ca majoritatea slujbelor sunt prost platite si alegi o facultate care sa te ajute sa obti un job mai bine platit. De aicea sunt 2 situatii

1.FACI FACULTATEA SI O FACI DEGEABA CA TI-A LUAT ALTU FATA

2.O FACI, O TERMINI, IEI JOBU BINE PLATIT DAR NU E CHEMAREA TA IN VIATA (PENTRU CA CEEA CE ITI PLACE TIE E UN JOB PROST PLATIT CAM ASTA SE INTAMPLA IN 90% DIN CAZURI SI CUM AM MAI ZIS TREBUIE SA FACI CEVA CE NU ITI PLACE)

SI ASA DEVII UN CACAO DE CETATEAN ROMAN!!!!
Advertisement

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comentarii: