Pei cei care se cred prietenii mei

Deci hai sa va spun un lucru, in special pentru astia care cred ca ma cunosc, si pentru cei care vor sa ma cunoasca. Dar in special pentru acei sau acele prietene care se cred prietene, pe care eu oricum nu le cred prietene.. sau pe cei care ii consider prieteni oricum nu le zic in fata, pentru ca apoi prea si-o iau in cap.

Dar cata impocrizie, maaare.. mai pe scurt asa, cica esti prieten cu cineva, apoi dintr-o data te acuza, diverse motive, pe care probabil nici nu le-am facut vreodata, sau chiar nici nu le-am gandit vreodata. Apoi am lasat situatia sa se rezolve de la sine, pentru ca nu am cum sa ma implic, daca eu nu am nicio legatura :| logic.. decat sa ma implic cu o vorba, spusa in vant, doar pentru ca trebuie sa o spun, mai bine tac decat sa vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba. Dar nu, nici asa nu e bine.

Dar a trecut si asta, si gata, s-a reluat din nou acea relatie de prietenie, in care Alina in sus, Alina in jos, Alina in stanga, Alina in dreapta, Alina peste tot. Pacat ca sunt doar una. Si uite asa cred ca oricine intelege ca defapt prieteniile mele se bazeaza pe interese, adica decat atunci cand au nevoie de la Alina. Dar la o adica, cand nu le convine ceva, gata sar repede cu gura, cu barfa, ca asta stiu cel mai bine prietenii sa faca. Daaar eu atunci daca deschid gura, si imi spun ce am pe suflet, nu-i de bine, ca atunci ajungi ultimul om, nu ca v-ar pasa voua undeva, dar atunci nu va mai bagati in viata altora :| daca nu stiti despre ce e vorba, ca mi se rupe mie de comentariile voastre, dar ma seaca cand vorbeste lumea, fara o dovada clara, doar pentru ca x-ulescu a auzit de la y ca m-a vazut cu z pe strada cand eu eram cu w si uite asa ne invartim in jurul cozii.

Atat zic, am eu suflet bland, par eu mai influentabila, dar eu ascult in stanga si in dreapta si tot ca mine fac. Dar voi tot prosti ramaneti, ca ajungeti sa va bateti intre voi. Dar cand mi-oi deschide ochii atunci numai vad in stanga si in dreapta.
Acest post este special pentru aceia care cred ca-mi sunt prieteni, nu virtuali ci reali!!
Advertisement

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comentarii: