Despre iubire, versiunea mea

IUBIRE. de mult timp vroiam sa scriu despre asta, dar nu am avut prea multa tragere de inima. toata lumea vorbeste despre asta. oare cati din cei care vorbesc despre iubire chiar au trait-o? si pana la urma ce e iubirea? pentru fiecare om inseamna altceva. toti se grabesc sa isi dea cu parerea despre iubire. sa o cante, sa o tipe, sa o scrie, si dupa 1 luna marea lor iubire dispare.
Despre iubire

Poate ca cei care chiar traiesc iubirea nu vorbesc desprea ea. poate ca nu o pot descrie. de ce ar face-o? de ce ar mai fi interesati sa se laude cu iubirea lor?

Ce ma enerveaza persoanele care in cateva zile se indragostesc nebuneste si subit ii doare undeva de toti prietenii. "marea iubire" e tot ce conteaza, si nu ii mai intereseaza altceva. vai ce o sa rad cand marea iubire o sa dispara la fel de repede cum a aparut. pacat ca nu toti prietenii gandesc asa.

O iubire adevarata dureaza mult, asa ca necesita un timp indelungat pentru a aparea. cand totu e roz si sunt pe banii lu mamica, e perfect. cand vor sta in acelasi apartament si o sa trebuiasca platite facturile, sa vad cat mai dureaza iubirea.

Tot legat de iubire, observ ca toate cuplurile pe la 40 de ani nu mai au prieteni. prieteni cu care sa iasa "la o bere", prietene cu care sa "mearga la shopping", prieteni care sa te mai scoata din rutina. ma streseaza foarte tare ideea ca as putea ajunge la fel. daca toti prietenii mei vor ajunge in situatia de mai sus, ce voi face?

Ma oftica foarte tare si ca vad prea multi baieti manipulati de fete, doar din cauza ca baietii au mai multi hormoni.

In concluzie, dupa un lung sir de povesti de dragoste, sa fim seriosi.
Advertisement

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comentarii: