Asta e click net

Ok, ori ii laudasem prea mult, pentru ca anul acesta nu am avut probleme cu internetul, ori chiar sunt ciudati si va rog sa ma contraziceti daca sunt cazuri.
Imi merge netul toata dimineata, lipsesc 10 minute pana la masa si cand vin, lipsa net, s-a terminat ,s-a terminat!! era ciudat, singura, dar singura data cand mi-a cazut netul a fost ca mi s-a ars modemul dar nici decum ca era vreo problema cu netul, am zis ca mhm poate ca e ceva normal si mai astept ca poate revine.
clicknet

De obicei am rabdare, dar la internet nu prea am, dar shhh :-$  si dupa o jumatate de ora am sunat la ei, sa vad daca sunt probleme in paradis. Ii zic, sunt abonata X si vreau sa stiu daca sunt probleme la interenet deoarece numai merge dintr-o data.

Dintr-o data m-a luat pe ocolite, dupa 10 minute de stat sa verifice ea, imi zice ca e expirat contractul si ca trebuie reinoit. /:)  am ramas asa pentru ca nu stiam ce vorbeste. Ii zic ok, si pot sa fac asta pe loc. Cu amabilitate si rapiditate, daaa in cateva minute voi reveni eu cu un telefon. Ok, am inchis.. inca eram mirata ca din cate stiam eu, nu acum trebuia sa-mi expire contractul si mai in toamna, si ma duc sa iau contractul si vad ca da, contractul expira in septembrie.

Si revine domnita la telefon :D  Ma abureste cu chestii de oferta nu stiu ce si ii zic, dar tocmai m-am uitat pe contract si defapt imi expira in septembrie. :|  Cred ca nu se astepta ca a avut o pauza de cateva secunde din a vorbit. Si face ca, daa, aveti dreptate.. bla bla bla, dar puteti sa-l reinoiti si mai devreme /:)  wtf????
Stiu, sunt putin ciudata la chestiile astea. Cum adica? Imi pica netul, imi zice ca mi-a expirat contractul, dar defapt nu mi-a expirat, l-am reinot. Si merge netul.. :|

Am pierdut ceva??
Advertisement

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comentarii: