Actrita Anandi din Mica Mireasa a fost gasita moarta, aceasta sa sinucis!

Mica mireasa moarta
Pe numele sau adevarat Pratyusha Banerjee alias ‘Anandi’ din serialul Mica Mireasa sa sinucis la ea acasă în Mumbai Kandivali pe data de 1 aprilie la numai 24 de ani.

Nascuta si crescuta în Jamshedpur, actrita a fost vazuta in viata ultima dată cu logodnicul ei pe Rahul. Pratyusha Banerjee si-a început cariera cu interpretarea lui Anandi din Balika Vadhu avand o audienta foarte mare si o popularitate pe masura.

Ea a lucrat în Pyaar Tune Kya Kiya (serial TV), în 2014 și a fost văzută ultima dată în Hum Hain Na ca principala indrumatoare feminina. În timp ce poliția a înregistrat un "raport de moarte accidentală" pentru moment, se merge pe pista principala ca si-a pus capat zilelor in Goregaon.

Ea a fost dus de urgenta la Spitalul Kokilaben, unde a fost declarată moartă. Poliția a fost informată de autoritățile spitalicesti de decesul acesteia.
Potrivit unor surse din poliție, Banerjee a sunat un prieten apropiat din industria televiziunii la inceputut saptamanii cu pricina de unde reiese faptul ca consuma alcool era depresiva si demoralizata de faptul ca nu are roluri bune conform indianexpress.
Advertisement

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comentarii: